GPI prezintă o găleată revoluționară pentru produse alimentare

by | apr. 1, 2018 | Din lume adunate | 0 comments

Este pentru prima dată când acest produs revoluționar a fost prezentat la o expoziție industrială importantă.

Găleata revoluționară din carton a fost lansată în urma unui proiect de cercetare și dezvoltare ce a durat doi ani. La realizarea ei s-a folosit o căptușeală robustă, rezistentă, în locul unei căptușeli tradiționale din polietilenă (PE), care îmbunătățește prezentarea alimentelor în găleată prin împiedicare de acumulare de ulei în exces. Este important, de asemeanea, că acest lucru elimină în întregime plasticul din la componența produsului.

Lucrările de dezvoltare ulterioară au vizat suprafața exterioară a containerului pentru a avea un impact vizual suplimentar. Un finisaj cu luciu ridicat a fost scopul, pentru a aduce un factor wow la produs, dar fără a utiliza un strat de plastic. Soluția a fost dezvoltarea unui nou finisaj acoperit cu argilă, care aduce o vibrație extraordinară și zing la imprimare.

Inovația inerentă în galeria de produse alimentare a fost recunoscută cu o serie de premii din industrie. A câștigat Premiul pentru inovație durabilă în ambalaje în Premiile 2016 Foodservice Footprint Awards, a primit un „foarte apreciat” în cadrul Premiului pentru Inovare al Asociației Foodservice Packaging și a fost un finalist în categoria Inovarea Anului a Premiilor UK Packaging Awards.