ETICHETE ADEZIVE IN ROLE

Etichetam orice. Si mai ales produse.

MATERIALUL: in functie de particularitatile etichetei si produsului, eticheta in rola poate fi fabricata din hartie, polipropilena elastica tip cast (CPPA), polipropilena biorientata transparenta, alba sau metalizata (BOPP), poliester (PET), polietilena (LDPE) sau combinatii ale acestora obtinute prin laminarea in doua sau mai multe straturi cu proprietati diferite.

IMPRIMAREA (in cazul in care etichetele solicitate de Dumneavostra sunt imprimate): se realizează pe doua sau mai multe piste cu 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasărilor sau suprapunerilor eronate ale plăcilor clişeului flexografic. Imprimarea se realizează flexografic în POLICROMIE inclusiv nuanţe speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matriţa de imprimare utilizată este tip clişeu digital pentru a se obţine o bună calitate a imprimării.

LIVRAREA se realizeaza sub forma de bobine de diferite latimi si diametre functie de caracteristicile masinilor pe care se eticheteaza.

HARTIE
PLASTIC
MATERIALE SPECIALE
TIP STAMP