ETICHETE IMPRIMATE

Etichetam orice. Si mai ales produse.

Etichetele imprimate sunt de departe cele mai folosite etichete din industria textila, existand totodata si normative care impun folosirea unor astfel de etichete pentru toate produsele textile, de marochinarie sau incaltaminte.

Denumite de multe ori generic  „etichete de compozitie”, acest tip de etichete poate contine variate informatii precum : marca (brandul) produsului, compozitia materialului, compozitia captuselii, compozitia diverselor accesorii, instructiuni de spalare si intretinere, evidentiate prin text sau simboluri specifice, informatii asupra marimii produsului sau un tabel de echivalente international de masuri, tara de provenienta, numele producatorului sau importatorului, coduri de bare cu informatii de pret si nu numai.

Pot fi intalnite si tipuri de etichetari cu mai multe etichete imprimate, doua sau chiar trei etichete pentru un produs , in care informatiile sunt separate : o eticheta contine marca, o alta compozitia si instructiunile de intretinere, si o alta codul de bare.

In cele ce urmeaza va prezentam cea mai bogata gama de etichete imprimate, lasandu-va pe dumneavoastra sa alegeti ceea care vi se potriveste.

etichete tip resin

ETICHETE TIP RESINA

mai multe detalii

etichete tip satin

ETICHETE TIP SATIN

mai multe detalii

 

etichete tip polyester

ETICHETE TIP POLIESTER

mai multe detalii

etichete tip cotton

ETICHETE TIP COTTON

mai multe detalii

etichete direct termine

ETICHETE DIRECT TERMICE

mai multe detalii