Romaflorimex

Despre noi
Este foarte complicat când trebuie să vorbești despre tine,  afacerea ta, angajații tăi. În primul rând prin faptul că nu găsești rețeta potrivită din care să nu reiasă că te cam lauzi. Drept urmare o să incercăm să ne lăudăm cât mai puțin.

01. Profesionalism

Respectăm întotdeauna termenele date clienților noștri, finalizând toate proiectele începute cu rezultate concrete și palpabile pentru ei. Suntem perseverenți și pragmatici, oferind întotdeauna partenerilor mai mult decât se așteaptă.

02. Pasiune

Ne simțim fericiți cu ceea ce facem aici și asta ne ajută să facem performanță. De ce? Pentru că facem totul cu pasiune, punând clienții întotdeauna pe primul loc.

03. Devotament

Vă puteți bizui pe devotamentul nostru în satisfacerea tuturor nevoilor dumneavoastră privind ambalarea și depozitarea. Suntem aici pentru a vă oferi consultanță, folosindu-ne creativitatea și gândirea inovatoare astfel încât să obțineți o reducere reală a costurilor.

Succes dovedit

Cifrele nu mint

Romaflorimex este o companie cu capital românesc înființată în anul 1992. Oare câte companii românești născute în anii imediat următori Revoluției din 1989 mai sunt încă active?

An de an am fost mai eficienți și asta pentru că am fost însoțiți de binecuvântările Domnului, sub autoritatea căruia am pus compania noastră încă de la începuturile ei.

%

Creșterea veniturilor în anul 2021 față de anul 2020

%

Clienți ce revin

Management

O echipă de profesioniști

Ioan Florea

CEO

“Onestitatea si integritatea sunt de departe cele mai mari atuuri ale unui antreprenor.”

Sebastian Florea

Sales Manager

“Nu mai vinde. Începe sa ajuți.”

Ne recomandă

Cea Ce Vă Oferim

Consultanță gratuită

Fie îți organizezi depozitul și ai nevoie de sisteme de rafturi, fie ai produse ce necesită ambalare, cu siguranță că îți dorești calitate cu costuri reduse. Te ajutăm să le obții, gratuit.

prețuri corecte

Folii, benzi de legare, benzi adezive, plicuri, etichete, pungi, saci, echipamente de ambalare și multe altele – pe toate le gasești la noi. Prețurile: imbatabile!

garanția calității

De la consultanță la montaj, specialiștii noștri îți vor fi alături astfel încât sa ai cel mai bun sistem de rafturi pentru proiectul tău. Garantat!

acoperire națională

Oriunde în România într-un timp foarte scurt. E ca și cum am fi deja în orașul tău. Testează-ne!

Experiență

Se spune că nu contează câţi ani de experienţă ai în spate însă fi sigur că atunci când e vorba de peste 25 lucrurile stau altfel. Și e vorba de experiență de România!

promptitudine

Stocuri mereu suficiente pentru a onora orice comandă, astfel încât livrarea să fie promptă.

Contactează-ne

15 + 3 =

România, 300524 – Timișoara

Str. A. Bacalbașa Nr. 16

Telefon: +40371-239-166

Fax: +40356-780-517

contact@romaflorimex.com