PASIUNE  SI  DEVOTAMENT


Romaflorimex srl este o companie cu capital romanesc infiintata in anul 1992. Oare cate companii romanesti nascute in anii imediat urmatori Revolutiei din 1989 mai sunt inca functionale ?

Suntem producatori de confectii metalice si de presaturi, importator si distribuitor de produse destinate ambalarii – aplicabilitatea produselor oferite de noi avand o sfera larga de actiune.

Data fiind locatia firmei noastre – Timisoara – am reusit sa fim aproape de clientii nostri din vestul Romaniei in timp util,sa studiem indeaproape nevoile lor, si sa le putem oferi solutii eficiente de ambalare, confectii metalice sau presaturi.

Incercam sa aprofundam cat mai bine ceea ce aveti nevoie, sa va oferim solutii eficiente in timp util, ocolind proceduri interne complicate si stufoase care ar putea bloca o abordare rapida a colaborarii, iar experienta de pana acum ne spune ca suntem pe drumul cel bun.

Ne dorim si reusim pentru clientii nostrii sa practicam o politica de preturi corecta astfel incat sa fim unul dintre partenerii dumneavostra preferati in afaceri .

Credem cu tarie, ca orice relatie de afaceri trebuie sa fie egal avantajoasa de ambele parti, iar pentru asta muncim zi de zi alaturi de clientii si furnizorii nostrii.

Abordarea serioasă, flexibilă şi corectă a relaţiilor de afaceri a facut să câştigăm respectul clienţilor nostrii, printe acestia numarandu-se nume importante din industria romaneasca.

 

Viziunea nostra:  produse potrivite si eficiente , preturi competitive si livrari cit mai rapide.